Viščiukų kepsneliai

Perskaitytas kartų: 2949

Viščiukų kepsneliai

Ingredientai

:

viščiukai (2-3 vnt)

kiaušiniai (1 vnt)

druska

pyragas (2 riekės)

sviestas (1 šaukštas)

miltai

pienas

Gaminimas

:

Viščiukus supjaustyti į 2 ar 4 dalis, išimti kaulus, paliekant tik šlaunelių kaulus. Mėsą pasūdyti, pabarstyti miltais ir suvilgyti išplaktame su mažu druskos ir pieno kiekiu kiaušinyje. Suvynioti į ritinėlį taip, kad šlaunelė liktų paviršiuje, ir, pjaustyto pyrago gabaliukuose, kepti ar dideliame riebalų kiekyje. Po to sudėti į ir baigti kepti orkaitėje.

Viščiukų kepsnelius patiekti su keptomis bulvėmis ar bulvių koše.Atskirai patiekti salotas ar šviežius agurkus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)