Viščiukas ispaniškai

Perskaitytas kartų: 1608

Viščiukas ispaniškai

Ingredientai

:

viščiukas (2 vnt.)

druska (pagal skonį)

malti pipirai (pagal skonį)

alyvų aliejus

citrinos skiltelės (2 vnt.)

lauro lapeliai (2 vnt.)

alyvų aliejus (1 valg. šaukšt.)

svogūnas (1 vnt.)

sutrintas česnakas (1 skilt.)

pomidorai (225 g.)

raudonas vynas (75 ml.)

sultinys (75 ml.)

pomidorų tyrė (1,5 arbat. šaukšt.)

žalias čili pipiras (1 vnt.)

paprika (0,5 vnt.)

migdolai (1 valg. šaukšt.)

juodos alyvos (6 vnt.)

razinos (1,5 valg. šaukšt.)

laimo skiltelės (papuošimui)

Gaminimas

:

iš išorės ir vidaus įtrinkite druska bei pipirais. Į vidų po citriną ir lauro lapelį. kepkite orkaitėje apie 45 min. 190 c temperatūroje. Didelėje keptuvėje pakaitinkite 1 šaukštą alyvų aliejaus ir pakepinkite svogūnus bei česnakus. Kiekvieną pomidoro odelę įpjaukite ir 20 sek. panardinkite į verdantį vandenį, paskui - į . Peiliu nulupkite pomidorus. Juos supjaustykite stambiais ir išimkite sėklas. Pomidorus sumaišykite su keptais svogūnais bei česnakais ir dar 2 min. pakepinkite. Sudėkite likusius produktus ir troškinkite 10 -15 min. Padėkite viščiukus ant lėkštės ir užpilkite padažo. Patiekite karštus. Papuoškite laimo skiltelėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)