Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Perskaitytas kartų: 2842

Ingredientai

:

virtos bulvės su lupenomis (1 kg.)

kiaušiniai (2 vnt.)

bulvių krakmolas (4 - 5 šaukštai)

virta mėsa (300 g.)

svogūnas

sviestas (1 šaukštas)

druska

malti juodieji pipirai

Gaminimas

:

Virtas bulves nulupkite, sumalkite, įmuškite kiaušinius, krakmolą, įberkite druskos ir viską gerai sumaišykite. Įdarui virtą mėsą sumalkite. Svogūną susmulkinkite ir pakepkite svieste. Į mėsą pakepintus svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Iš paruoštos bulvių masės darykite paplotėlius, į vidurį dėkite mėsos įdaro ir formuokite cepelinus. Suformuotus cepelinus dėkite ant krakmolu apibarstyto paviršiaus. Paruoštus cepelinus į verdantį pasūdytą vandenį ir apie 8 - 10 min.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)

Komentarai:
(1)


2Ai5hZGmFJK: Tamsta cia siaip su restoraninem sjeovnam atsargiau. Konkreciai Jums jos turi tendencija issipildyti. Gal galetumete ivesti korekcija na sakykim, kad visoj Kursiu Nerijoj nebutu nei vienos maitinimo istaigos be Michelin'o zvaigzdes. Is anksto dekoju.
2015-06-12 14:52

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas