Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Perskaitytas kartų: 4170

Ingredientai

:

virtos bulvės su lupenomis (1 kg.)

kiaušiniai (2 vnt.)

bulvių krakmolas (4 - 5 šaukštai)

virta mėsa (300 g.)

svogūnas

sviestas (1 šaukštas)

druska

malti juodieji pipirai

Gaminimas

:

Virtas bulves nulupkite, sumalkite, įmuškite kiaušinius, su , įberkite druskos ir viską gerai sumaišykite. Įdarui virtą mėsą sumalkite. Svogūną susmulkinkite ir pakepkite svieste. Į mėsą su pakepintus svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Iš paruoštos bulvių masės paplotėlius, į vidurį mėsos įdaro ir cepelinus. Suformuotus cepelinus ant krakmolu apibarstyto paviršiaus. Paruoštus cepelinus su į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 8 - 10 min.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)