Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Perskaitytas kartų: 2551

Ingredientai

:

virtos bulvės su lupenomis (1 kg.)

kiaušiniai (2 vnt.)

bulvių krakmolas (4 - 5 šaukštai)

virta mėsa (300 g.)

svogūnas

sviestas (1 šaukštas)

druska

malti juodieji pipirai

Gaminimas

:

Virtas bulves nulupkite, sumalkite, įmuškite kiaušinius, sudėkite krakmolą, įberkite druskos ir viską gerai sumaišykite. virtą mėsą sumalkite. Svogūną ir pakepkite svieste. Į mėsą sudėkite pakepintus svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Iš paruoštos bulvių masės paplotėlius, į vidurį dėkite mėsos įdaro ir formuokite cepelinus. Suformuotus cepelinus dėkite ant krakmolu apibarstyto paviršiaus. Paruoštus cepelinus sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 8 - 10 min.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)

Komentarai:
(1)


2Ai5hZGmFJK: Tamsta cia siaip su restoraninem sjeovnam atsargiau. Konkreciai Jums jos turi tendencija issipildyti. Gal galetumete ivesti korekcija na sakykim, kad visoj Kursiu Nerijoj nebutu nei vienos maitinimo istaigos be Michelin'o zvaigzdes. Is anksto dekoju.
2015-06-12 14:52

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas