Virtų bulvių cepelinai

Perskaitytas kartų: 10855

Ingredientai

:

bulvės (900 g)

krakmolas (110 g)

kiaušiniai (1 vnt)

įdarui:

virta jautiena (400 g)

svogūnai (60 g)

sultinys (30 g)

druska

pipirai

Gaminimas

:

Virtas bulves nulupkite, sutrinkite, įmuškite kiaušinį, įdėkite krakmolo, druskos ir viską sumaišykite. Paruoškite mėsos . Virtą mėsą sumalkite, dėkite pakepintų svogūnų, druskos, pipirų, sultinio, kuriame virė mėsa, ir sumaišykite. Iš bulvių masės darykite paplotėlius, į vidurį dėkite mėsos ir formuokite cepelinus. Paruoštus leiskite į pasūdytą verdantį vandenį ir 5 min. Patiekite su sviesto ir grietinės padažu.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)