Virtos apkeptos smegenys

Perskaitytas kartų: 2822

Virtos apkeptos smegenys

Ingredientai

:

smegenys (700 g)

prieskoninės daržovės virimui (100 g)

actas 3 (2 šaukštai)

laurų lapeliai

pipirai

druska

petražolių lapeliai

Gaminimas

:

Smegenis išvirti parūgštintame ir pasūdytame vandenyje anksčiau nurodytu būdu, suskirstyti , pabarstyti druska, maltais pipirais, miltais, suvilgyti išplaktame su mažu pieno ir druskos kiekiu kiaušinyje, pyrago džiūvesėliuose ir iškepti svieste arba dideliame taukų kiekyje. Po to įdėti kelioms minutėms į orkaitę, kad pabaigtų kepti.Patiekiant užpilti sviestu, pabarstyti petražolių lapeliais ir šalia sudėti kelių rūšių priedus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)