Virta apkepinta triušiena

Perskaitytas kartų: 5198

Virta apkepinta triušiena

Ingredientai

:

triušis (1 vnt)

morkos (1 vnt)

petražolės (0,5 vnt)

svogūnai (0,5 vnt)

druska

sviestas (1 šaukštas)

grietinė (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Nuplautą ir sukapotą gabalais triušieną į verdantį . Kai užvirs, pasūdyti, pridėti prieskoninių daržovių ir virti apie 0.5 valandos.Išvirtą mėsą pakepinti gerai svieste. Patiekiant į stalą, mėsą į pusdubenį, palaistyti keptuvėje likusiu sviestu, sumaišyti su grietine. šalia keptas bulves, bulvių košę, virtus makaronus ar kruopų košę.Atskirai patiekti bruknių košę, šviežių obuolių salotas. Triušienos sunaudoti pertrintai daržovių sriubai.

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)