Veršienos befstrogenas

Perskaitytas kartų: 6503

Ingredientai

:

veršiena

svogūnų laiškai

morkos

trint pomidorai (1 indelis)

grietinė (2-3 šaukštai)

aliejus (kepimui)

Gaminimas

:

Mėsą supjaustykite juostelėmis ir paprieskoniavę palikite per naktį. Morkas supjaustykite kubeliais, svogūnų laiškus smulkiai. Į gerai įkaitintą keptuvę mėsą ir apkepkite. Palikite ant ugnies, kol išgaruos atsiradusios sultys.Tada ipilkite šlakelį aliejaus ir su morkas. Taip pat trintus pomidorus. Sumažinkite ugnį ir troškinkite keletą minučių. Su svogūnlaiškius ir grietinę. Uždengę dar keletą minučių patroškinkite. Supilkite į puodą ir laukite .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)