Vermišelių pica

Perskaitytas kartų: 3006

Vermišelių pica

Ingredientai

:

vermišėliai (300 g)

svogūnai (3 vnt)

karštai rūkyta kiualiena (300 g)

druska ir pipirai

smulkinti bazilikai (1 šaukštelis)

smulkinti čiobreliai (1 šaukštelis)

pomidorų padažas (7-8 šaukštai)

šviežūs grybai (120 g)

sviestas (2 šaukštai)

grietinėlė (1/2 stiklinės)

sūris (100 g)

Gaminimas

:

Makaronus keletą minučių pavirti ir gerai nuvarvinti. supjaustyti juostelėmis. Grybus susmulkinti kubeliais ir pakepinti svieste, įpilti grietinėlės, druska bei maltais pipirais. Kepimo ištepti riebalais, manų kruopomis. Makaronus padalyti į dvi dalis. Viena dalimi iškloti formos dugną. Sudėti pakepintus grybus, smulkintais čiobreliais ir baziliku. Po to dėti sluoksnį rūkytos mėsos, užpilti pomidorų padažu, o ant viršaus sudėti likusią makaronų dalį. Pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti iki 180 laipsnių C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30-35 min. Valgyti su daržovių salotomis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)