Varške ir daržovėmis įdarytos paprikos
Ingredientai
:
saldžioji paprika (2 vnt.)
varškė (200 g)
juodieji pipirai (žiupsn.)
laiškiniai česnakai (žiupsn.)
aliejus (70 g)
svogūnas (1 vnt.)
druska (1 šaukštelis)
žali bazilikai (šakelė)
konservuoti kukrūzai (1 indelis, mažas )
žali krapai (šakelė)
žali žirneliai (60 g)
žali rozmarinai (žiupsn.)
Gaminimas
:Iš paprikų viršaus ir apačios reikia pagaminti "kepimo indus". Liko apie pusantro cm žiedas iš paprikos vidurinės dalies. Tą dalį supjaustyti kubeliais ir pakepinti ant aliejaus kartu su smulkintu svogūnu ir žalumynais: krapais, rozmarinais. Į varškę sudėti troškintas daržoves, kukurūzus, žirnelius, įberti , džiovintų bazilikų, laiškinių česnakų, juodųjų pipirų. Sukimšti masę į paprikas, jas sudėti į indą, pašlakstytą aliejumi. Uždengti
folija ir kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 35 min.
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Karštieji patiekalai
- Daržovių patiekalai
|
Daržovės
- Paprikos
|
Pieno produktai
- Varškė
|
Daržovės
- Kukurūzai
|
Daržovės
- Žirniai
|
Orkaitėje
|
Vegetariški patiekalai
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.