Varške ir daržovėmis įdarytos paprikos

Perskaitytas kartų: 1601

Ingredientai

:

saldžioji paprika (2 vnt.)

varškė (200 g)

juodieji pipirai (žiupsn.)

laiškiniai česnakai (žiupsn.)

aliejus (70 g)

svogūnas (1 vnt.)

druska (1 šaukštelis)

žali bazilikai (šakelė)

konservuoti kukrūzai (1 indelis, mažas )

žali krapai (šakelė)

žali žirneliai (60 g)

žali rozmarinai (žiupsn.)

Gaminimas

:

Iš paprikų viršaus ir apačios reikia pagaminti "kepimo indus". Liko apie pusantro cm žiedas iš paprikos vidurinės dalies. Tą dalį supjaustyti kubeliais ir pakepinti ant aliejaus kartu su smulkintu svogūnu ir žalumynais: krapais, rozmarinais. Į varškę troškintas daržoves, , žirnelius, įberti druskos, džiovintų bazilikų, laiškinių česnakų, juodųjų . Sukimšti masę į paprikas, jas į indą, pašlakstytą aliejumi. sandariai folija ir kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 35 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)