Upėtakis su špinatais

Perskaitytas kartų: 3686

Upėtakis su špinatais

Ingredientai

:

upėtakis (1 kg)

citrinos sultys (2-3 šaukštų)

druska

pipirai

špinatai (500 g)

svogūnai (2 vnt)

česnakai (1 skiltelė)

alyvuogių aliejus (1-2 šaukštai)

tarkuotas muskato riešutas

migdolai (40 g)

sviestas (200 g)

Gaminimas

:

Žuvį nuplaukite ir , pašlakstykite citrinų sultimis, druska ir pipirais. špinatus, svogūnus ir česnaką pakepinkite aliejuje, pasūdikite, pabarstykite pipirais, muskato riešutu. Riešutus paskrudinkite keptuvėje, nuvalykite luobeles. špinatus riešutus ir sviestą išmaišykite. Į gabalą folijos dėkite žuvį, špinatų ir gerai užsukite. Kepkite iki 200 įkaitintoje orkaitėje 20 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)