Troškintos voveraitės

Perskaitytas kartų: 3785

Ingredientai

:

voveraitės (šviežios arba šaldytos) (200 g)

svogūnas (1 vnt.)

grietinėlė (100 g)

Vegeta Natur universalūs prieskoniai (pagal skonį)

natūralūs ryžiai (stiklinė)

šoninė (gabalėlis)

Gaminimas

:

Pagal nurodymus ant pakuotės, verdame ryžius garnyrui. pakepinkite smulkiai pjaustytą , paskui dėkite susmulkintą svogūną, kai jis suminkštėja - voveraites. Kai visas kepimas eina link pabaigos, užbarstome Vegeta Natur prieskonių, įpilame grietinėlės ir kelias minutes patroškiname. Paragaujame - jeigu reikia, dar įdedame prieskonių. Viską dedame į lėkštes ir ragaujame.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)