Troškinti lydekos kotletai

Perskaitytas kartų: 4289

Ingredientai

:

lydekos mėsa (2 kg)

morka (1 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

batonas (2 riekelės)

tirpintas sviestas (30 g)

kiaušinis (1 vnt.)

krakmolas (1 šaukštas)

citrininiai žuvies prieskoniai (1 šaukštas)

juodieji pipirai (žiupsn.)

lauro lapeliai (žiupsn.)

džiovinti čiobreliai (žiupsn.)

žali rozmarinai (žiupsn.)

žali bazilikai (žiupsn.)

druska (1 šaukštas)

aliejus kepimui

džiuvėsiai (100 g)

Gaminimas

:

mėsą be didesnių kaulų kartu su morka, svogūnu bei piene mirkytu ir nusunktu batonu. Įmušti kiaušinį, įdėti tirpintą sviestą, šaukštą krakmolo, suberti druską ir prieskonius, . gerai, kad toks ruošinys pastovėtų bent pusvalandį. Apvolioti džiuvėsiuose ir, apkepus ant aliejaus, troškinti uždengtoje keptuvėje, įpylus apie stiklinę vandens. Troškinti apie 15 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)