Troškinti lydekos kotletai

Perskaitytas kartų: 4195

Ingredientai

:

lydekos mėsa (2 kg)

morka (1 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

batonas (2 riekelės)

tirpintas sviestas (30 g)

kiaušinis (1 vnt.)

krakmolas (1 šaukštas)

citrininiai žuvies prieskoniai (1 šaukštas)

juodieji pipirai (žiupsn.)

lauro lapeliai (žiupsn.)

džiovinti čiobreliai (žiupsn.)

žali rozmarinai (žiupsn.)

žali bazilikai (žiupsn.)

druska (1 šaukštas)

aliejus kepimui

džiuvėsiai (100 g)

Gaminimas

:

Žuvies mėsą be didesnių kaulų sumalti kartu su morka, svogūnu bei piene mirkytu ir nusunktu batonu. Įmušti kiaušinį, įdėti tirpintą sviestą, šaukštą krakmolo, ir prieskonius, išmaišyti. Būtų gerai, kad toks ruošinys pastovėtų bent pusvalandį. džiuvėsiuose ir, apkepus ant aliejaus, troškinti keptuvėje, įpylus apie stiklinę vandens. Troškinti apie 15 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)