Troškinti balandėliai su konservuotais pomidorais

Perskaitytas kartų: 5586

Ingredientai

:

faršas (500 g.)

ryžiai (1 stiklinė)

kopūsto galva (1 vnt.)

svogūnai (1 vnt.)

kiaušiniai (1 vnt.)

mėsos prieskoniai

druska

pipirai

morkos (1 vnt.)

konservuoti pomidorai savose sultyse (200 ml.)

Gaminimas

:

Įmetam kopūstą į puodą, įpilam vandens ir verdam. Paverdam apie 10 , traukiam, leidžiam nuvarvėti. Po keletos atskiriam lapus. Iš faršo, mėsos prieskonių, druskos, pipirų, kiaušinio, suminkome įdarą. Į kiekvieną lapą dedam po maždaug valgomąjį šaukštą ir užlankstome. Poto apvoliojame balandėlius miltuose ir pakepinam svieste ties sulenkimo vieta. Galiausiai visus balandėlius sudedame į puodą, kuriame yra supjaustytos morkos, galiima dėti svogūną, koncervuoti pomidorai, prieskonių pagal skonį ir troškinam apie 40 . Valgome su padažu, kuris daromas grietinės, kečupo ir šiek tiek česnako. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)