Troškintas zuikis su obuoliais

Perskaitytas kartų: 3624

Troškintas zuikis su obuoliais

Ingredientai

:

zuikis (1 vnt)

lašiniai (150 g)

taukai (1 šaukštas)

grietinė (1 stiklinė)

miltai (1 šaukštas)

saldžiarūgščiai obuoliai (2 vnt)

druska ir pipirai

marinatas

Gaminimas

:

Kailelį nulupus, zuikį išdarinėti, nuplauti, nuimti plėves, užpilti šaltu marinatu ir palaikyti 2 dienas vietoje. Mėsą išėmus iš marinato, nusausinti, prismaigstyti lašinių, aptepti grietine ir kepti orkaitėje 1 , kol suminkštės. Po to sukapoti mažesniais gabalais, sudėti į puodą, marinato daržovėmis, pridėti skiltelėmis pjaustytų šviežių ar džiovintų obuolių, įpilti sultinio, grietinės ir ištroškinti. Patiekti su virtomis ar keptomis bulvėmis. Atskirai patiekti daržovių salotas ar marinuotus burokėlius.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)