Troškinta vėgėlė su grybais

Perskaitytas kartų: 9344

Ingredientai

:

vėgėlės (1 kg)

sviestas (2 šaukštai)

miltai (1/2 stiklinės)

vynas (1 stiklinė)

nuvalyti apvirti baravykai (2 stiklinės)

svogūnai (1 vnt)

agurkai (1 vnt)

druska ir pipirai

petražolių lapeliai

sultinys (1 stiklinė)

Gaminimas

:
Paruoštą supjaustyti gabalais, pabarstyti druska, pipirais, pavolioti miltuose ir pakepinti svieste. Tada tuos gabalus sudėti į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurkais bei vėgėlėes kepenimis, įpilti daržovių sultinio, vyno ir ištroškinti.
Patiekiant troškintą sudėti į pusdubenį kartu su troškintais baravykais, agurkais užpilti tomis pat sultimis, kuriose buvo , ir pabarstyti petražolių lapeliais.
Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)