Troškinta triušiena su morkomis

Perskaitytas kartų: 3952

Ingredientai

:

triušis (1 - 1,5 kg.)

miltai (4 šaukštai)

druska (1 šaukštelis)

kartieji pipirai (1/4 šaukštelio)

aliejus (3 šaukštai)

didelis svogūnas (1 vnt.)

česnakas (2 skiltelės)

baltas sausas vynas (250 ml.)

vanduo (250 ml.)

vištienos sultinio kubelis (1 vnt.)

morkos (3 vnt.)

lauro lapas

džiovinti sutrinti čiobreliai (1 šaukštelis)

Gaminimas

:

Triušieną vienai valandai pamerkti į šaltą vandenį. Nuskalauti, nusausinti ir supjaustyti gabalais. Miltus sumaišyti su druska ir pipirais. Kiekvieną triušienos gabalą pavolioti paruoštuose miltuose ir apkepti iš visų pusių su aliejumi. Sudėti supjaustytus svogūnus ir česnakus, truputį pakepinti . Į kaistuvą supilti verdančiame vandenyje ištirpintą sultinio kubelį, vyną, sudėti čiobrelius ir viską kaitinti, kol užvirs. Tada sudėti apkeptus triušienos gabalus. Sumažinti ugnį, uždengti ir troškinti apie 1 val. Karts nuo karto pamaišyti. Galiausiai sudėti nuskustas, nuplautas, stambiai sutarkuotas morkas ir dar 5 minutes troškinkite.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)