Troškinta triušiena

Perskaitytas kartų: 7458

Ingredientai

:

triušiena (1 kg)

cukinijos (1 vnt)

bulvės (4-5 vnt)

morkos (1 vnt)

paprikos (1 vnt)

kmynai (pagal skonį)

marinatui:

čiobreliai

druska

šviežiai malti pipirai

baltas vynas (1 stiklinė)

Gaminimas

:

Marinatui skirtus produktus sumaišyti ir jame pora valandų pamarinuoti gabaliukais triušieną.
Nuskustas bulves padalinti į keturias dalis, cukiniją ir morką supjaustyti griežinėliais. Papriką supjaustyti kubeliais.
Supjaustytas daržoves sudėti į skirto indo dugną, ant viršaus dėti pamarinuotą mėsą. Viską užpylus nedideliu kiekiu marinato kepti orkaitėje, kol bulvės iškeps, o mėsa paskrus.

Įvertink:
3/5 (balsavo: 1)