Triušienos vyniotinis

Perskaitytas kartų: 4964

Ingredientai

:

triušiena (2 gab.)

malta kiauliena (150 g)

lašinukai (50 g)

prieskoniai mėsai

česnakai (2 skilt.)

druska

pipirai

Gaminimas

:

Triušienos gabaliukus (geriausia šlauneles) atskirti nuo kaulo. Barstyti prieskoniais, druska, pipirais, česnaku. Maltą mėsą paruošti - berti prieskonių, papirinti, išminkyti. Lašinukus supjaustyti juostelėmis. Ant triušienos kloti paruoštą maltą mėsą, lašinukų juosteles, viską susukti, formuoti vyniotinį. Palaikyti keletą valandų šaldytuve, vynioti į marlę.Virti puode su vandeniu apie 1,5 val,po to paslėgti per naktį. Nuimti marlę ir pjaustyti.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)