Traškios vištienos juostelės

Perskaitytas kartų: 2063

Ingredientai

:

vištienos file (300 g)

malta aitrioji paprika (2 šaukštleliai)

citrinos sultys (2 šaukštai)

malta kaledra (2 šaukšteliai)

druska (žiupsnelis)

kinietiški miltai

vanduo

aliejus

Gaminimas

:

Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Sumaišyti vištieną su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Iš kinietiškų ir vandens pasidarome taip kaip parašyta ant pakelio. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles merkiame į ir vandens ir dedame į aliejų. Kepame, kol gražiai paruduos. Dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų . Patiekiame su įvairiais padažais. Ypač tinka medus su pakepintais sezamais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)