Traškios vištienos juostelės

Perskaitytas kartų: 2002

Ingredientai

:

vištienos file (300 g)

malta aitrioji paprika (2 šaukštleliai)

citrinos sultys (2 šaukštai)

malta kaledra (2 šaukšteliai)

druska (žiupsnelis)

kinietiški miltai

vanduo

aliejus

Gaminimas

:

Vištienos file supjaustome norimo dydžio . Sumaišyti vištieną su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Iš kinietiškų miltų ir vandens pasidarome mišinį taip kaip ant pakelio. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos merkiame į miltų ir vandens mišinį ir dedame į aliejų. Kepame, kol gražiai paruduos. Dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus. Patiekiame su įvairiais padažais. Ypač tinka išlydytas medus su pakepintais sezamais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)