Traškios vištienos juostelės

Perskaitytas kartų: 1618

Ingredientai

:

vištienos file (300 g)

malta aitrioji paprika (2 šaukštleliai)

citrinos sultys (2 šaukštai)

malta kaledra (2 šaukšteliai)

druska (žiupsnelis)

kinietiški miltai

vanduo

aliejus

Gaminimas

:

Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Sumaišyti vištieną su paprikomis, sultimis, malta kaledra ir druska. Iš kinietiškų miltų ir vandens pasidarome mišinį taip kaip parašyta ant pakelio. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles merkiame į miltų ir vandens mišinį ir dedame į aliejų. Kepame, kol gražiai paruduos. Dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus. Patiekiame su įvairiais padažais. Ypač tinka išlydytas medus su pakepintais .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)