Traškios vištienos juostelės

Perskaitytas kartų: 1781

Ingredientai

:

vištienos file (300 g)

malta aitrioji paprika (2 šaukštleliai)

citrinos sultys (2 šaukštai)

malta kaledra (2 šaukšteliai)

druska (žiupsnelis)

kinietiški miltai

vanduo

aliejus

Gaminimas

:

Vištienos file supjaustome dydžio juostelėmis. Sumaišyti vištieną su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Iš kinietiškų miltų ir pasidarome mišinį taip kaip parašyta ant pakelio. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles merkiame į miltų ir mišinį ir dedame į aliejų. Kepame, kol gražiai paruduos. Dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus. Patiekiame su įvairiais . Ypač tinka išlydytas medus su pakepintais sezamais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)