Traškios vištienos juostelės

Perskaitytas kartų: 5166

Ingredientai

:

vištienos file (300 g)

malta aitrioji paprika (2 šaukštleliai)

citrinos sultys (2 šaukštai)

malta kaledra (2 šaukšteliai)

druska (žiupsnelis)

kinietiški miltai

vanduo

aliejus

Gaminimas

:

Vištienos file supjaustome dydžio juostelėmis. Sumaišyti vištieną su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Iš kinietiškų ir vandens pasidarome mišinį taip kaip parašyta ant pakelio. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles į ir vandens mišinį ir dedame į aliejų. Kepame, kol gražiai paruduos. Dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus. Patiekiame su padažais. Ypač tinka išlydytas medus su pakepintais sezamais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)