Traškios vištienos juostelės

Perskaitytas kartų: 1826

Ingredientai

:

vištienos file (300 g)

malta aitrioji paprika (2 šaukštleliai)

citrinos sultys (2 šaukštai)

malta kaledra (2 šaukšteliai)

druska (žiupsnelis)

kinietiški miltai

vanduo

aliejus

Gaminimas

:

Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Sumaišyti vištieną su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Iš kinietiškų miltų ir vandens pasidarome taip kaip parašyta ant pakelio. Įkaitiname puode arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles merkiame į miltų ir vandens ir dedame į . Kepame, kol gražiai paruduos. Dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus. Patiekiame su įvairiais padažais. Ypač tinka išlydytas medus su pakepintais sezamais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)