Traškios vištienos juostelės

Perskaitytas kartų: 1976

Ingredientai

:

vištienos file (300 g)

malta aitrioji paprika (2 šaukštleliai)

citrinos sultys (2 šaukštai)

malta kaledra (2 šaukšteliai)

druska (žiupsnelis)

kinietiški miltai

vanduo

aliejus

Gaminimas

:

Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Sumaišyti vištieną su paprikomis, citrinos sultimis, malta ir druska. Iš kinietiškų miltų ir vandens pasidarome mišinį taip kaip parašyta ant pakelio. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos merkiame į miltų ir vandens mišinį ir dedame į aliejų. Kepame, kol gražiai paruduos. Dedame ant rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus. Patiekiame su įvairiais padažais. Ypač tinka išlydytas medus su pakepintais sezamais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)