Traškios vištienos juostelės

Perskaitytas kartų: 2718

Ingredientai

:

vištienos file (300 g)

malta aitrioji paprika (2 šaukštleliai)

citrinos sultys (2 šaukštai)

malta kaledra (2 šaukšteliai)

druska (žiupsnelis)

kinietiški miltai

vanduo

aliejus

Gaminimas

:

file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Iš kinietiškų miltų ir vandens pasidarome taip kaip parašyta ant pakelio. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. juosteles merkiame į miltų ir vandens ir dedame į aliejų. Kepame, kol gražiai paruduos. Dedame ant popierinio , kad nuvarvėtų aliejus. Patiekiame su įvairiais padažais. Ypač tinka išlydytas medus su pakepintais sezamais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)