Traškinys su faršu

Perskaitytas kartų: 4405

Ingredientai

:

faršas (500 g)

morkos (2 vnt.)

svogūnai (1 vnt.)

česnakai (1/2 vnt.)

mėsos prieskoniai

pipirai

druska

konservuoti pomidorai savo sultyse be odelių (400 g.)

konservuotos raudonosios pupelės (200 g.)

fermentinis sūris

pievagrybiai (pora saujų)

kečupas

Gaminimas

:

Pamarinuojame (pipirai, mėsos prieskoniai, išspaustas česnakas, druska), pekepiname tarkuotas morkas su supjaustytu svogūnu aliejuje, tada sudedame , kepiname ir , kad jis būtų kuo biresnis, kai apkeps faršas, bet nesukeps, sudedame pupeles, neužilgo sudedame pievagrybius, dar po maždaug 10 min. sudedame pomidorus su visu skysčiu, na ir paliekame 15 minučių troškintis, tuomet įpilame kečupo pagal skonį ir užbarstome fermentiniu sūriu. Skanaus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)