Traški vištiena su sezamais

Perskaitytas kartų: 11704

Ingredientai

:

vištienos file (500 g)

įvairūs prieskoniai vištienai

krakmolas (2 šaukštai)

miltai (2 šaukštai)

medus (2 šaukštai)

sojos padažas (2 šaukštai)

sezamo sėklos (3 šaukštai)

citrinos sultys (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Vištieną supjaustome 2-3 cm dydžio , paprieskoniuojame (karis, pipirai, kaledra) ir palaikome pusvalandžiui. Į polietileninį maišelį dedame miltus ir krakmolą ir, sudėjus vištieną, gerai papurtome, kad apsivoliotų. Kepame vištienos gerai įkaitintame aliejuje (puode arba fritiūrinėje). Geriausia dėti po vieną gabaliuką, kad nesiliestų ir nesuliptų. Iškeptus vištienos dėti į lėkštę, išklotą virtuviniu rankšluosčiu, kad nusivarvėtų aliejus.
Į keptuvę pilame 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname sezamus, tuomet pilame citrinos sultis, sojos padažą, bei dedame medų. Gerai išmaišome ir kai tik pradeda kristalizuotis beriame į tą keptuvę vištienos ir gerai apvoliojame. Patiekiame dar karštą su garuose virtais ryžiais. Skanaus :)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)

Komentarai:
(5)


fgiZdlh8wD6: I think you've just captured the answer pecterfly
2014-05-09 06:20

Gražina: Pasakiškas skonis,superDar vienas nuostabus patiekalas Velykiniam stalui
2013-03-30 12:30

Akvilė: Norėčiau paklausti, ar tinka naudoti naminį medų? Bei manau,jog turėtų gautis labai skaniai. Ketinu mamos gimtadienio proga pagaminti
2012-07-26 14:08

Svečias: Turetu buti skanu!Sojos,medaus ir citrinos sulciu derinys labai gera skoni suteikia..
2011-07-17 22:21

Svečias: Labai skanu
2011-02-19 18:38

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas