Traški vištiena su saldžiarūgščiu padažu

Perskaitytas kartų: 11045

Ingredientai

:

vištienos filė (4 gabalėliai)

krakmolas (2 šaukštai)

miltai (2 šaukštai)

vištienos prieskoniai

aliejus

padažui:

citrinų sultys (3 šaukštai)

medus (2 šaukštai)

sojos padažas (2 šaukštai)

aliejus (2 šaukštai)

česnakai (8 skiltelės)

Gaminimas

:

Vištieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais, apšlakstyti trupučiu sojos ir palikti valandai . Kai prisimarinuoja, į polietileninį maišelį supilti krakmolą, miltus, mėsą ir gerai pakratyti, kad visi gerai išsivoliotų. Tada į gerai įkaitintą aliejų ir jame kepti vištieną kol apskrus.

Padžui česnaką, viską sumaišyti ir pakaitinti, kad ištirptų medus.Baigiant kepti mėsą, supilti padažą ir patroškinti 1-2 ant silpnos ugnies.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)