Traški vištiena saldžiarūgščiame padaže

Perskaitytas kartų: 15387

Ingredientai

:

vištienos filė (400 g.)

kiaušinių baltymai (2 vnt.)

krakmolas (2 šaukštai)

aliejus

medus (2 šaukštai)

česnakas (4 skiltelės)

konservuoti ananasai (1 indelis)

sojų padažas (2 šaukšteliai)

actas (1 šaukštelis)

krakmolas (žiupsnelis)

morkos (pagal skonį)

koncervuoti kukurūzai garnyrui (1 indelis)

koncervuoti žirneliai garnyrui (300 g.)

raudona ir geltona paprika garnyrui (2 vnt.)

Gaminimas

:

Vištieną supjaustyti juostelėmis. Krakmolą apkepimui užpilti vandeniu, gerai išmaišyti ir , kad nusistovėtų. Tuomet, nupylus vandenį, gerai išmaišyti su išplaktais kiaušinio baltymais. Į puodą įpilti aliejaus. Kepti apvoliotą mišinyje vištieną, kol gerai perkeps ir pasidarys traški. Tada vištieną išimti ir padėti ant maistinio popieriaus, kad susigertų riebalų perteklius. Padažui šiek tiek vandens su sojos padažu ir actu. Supjaustyti morką ir sukapoti česnaką ir lengvai juos patroškinti. Tada sudėti konservuotus ananasus supjaustytus gabaliukais ir dar šiek tiek patroškinti. Nenukėlus padažo nuo ugnies, įpilti šiek tiek krakmolo ir vandens mišinio, medų ir, padažui pradėjus tirštėti, nuimti nuo ugnies. Vištieną apipilti padažu ir . Paruošti daržoves. Papriką supjaustyti kubeliais, ir sudėti į keptuvę su konservuotom daržovėm. Įpilti aliejaus ir pašildyti keptuvėje. Į lėkštę įdėti vištienos su padažu ir daržoves. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 9)

Komentarai:
(3)


?: Traski nesigauna, kiek tik nebandziau, gaunasi vištiena minkštame tešlos apvalkale! Niekaip nesuprantu kas negerai, o gal čia receptas "vėjinis"?
2014-03-23 16:15

linas: visiskai nepasisekias varijantas
2012-12-15 13:43

Isbandyta: Ka tik isbandziau si recepta turiu pasakyti, kad tikrai skanu, tik perkepiau vistiena ir padazo norejosi daugiau...
2012-10-02 15:02

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas