Traški vištiena saldžiarūgščiame padaže

Perskaitytas kartų: 15260

Ingredientai

:

vištienos filė (400 g.)

kiaušinių baltymai (2 vnt.)

krakmolas (2 šaukštai)

aliejus

medus (2 šaukštai)

česnakas (4 skiltelės)

konservuoti ananasai (1 indelis)

sojų padažas (2 šaukšteliai)

actas (1 šaukštelis)

krakmolas (žiupsnelis)

morkos (pagal skonį)

koncervuoti kukurūzai garnyrui (1 indelis)

koncervuoti žirneliai garnyrui (300 g.)

raudona ir geltona paprika garnyrui (2 vnt.)

Gaminimas

:

Vištieną supjaustyti juostelėmis. Krakmolą apkepimui užpilti vandeniu, gerai ir palikti, kad nusistovėtų. Tuomet, nupylus vandenį, gerai su išplaktais kiaušinio baltymais. Į puodą įpilti nemažai aliejaus. Kepti apvoliotą mišinyje vištieną, kol gerai perkeps ir pasidarys traški. Tada vištieną išimti ir padėti ant maistinio popieriaus, kad susigertų riebalų perteklius. Padažui sumaišyti šiek tiek vandens su sojos ir actu. Supjaustyti morką ir sukapoti česnaką ir lengvai juos patroškinti. Tada sudėti konservuotus ananasus supjaustytus gabaliukais ir dar šiek tiek patroškinti. Nenukėlus padažo nuo ugnies, įpilti šiek tiek krakmolo ir vandens mišinio, medų ir, i pradėjus tirštėti, nuimti nuo ugnies. Vištieną apipilti ir sumaišyti. Paruošti . Papriką supjaustyti kubeliais, ir sudėti į keptuvę su konservuotom daržovėm. Įpilti aliejaus ir pašildyti keptuvėje. Į lėkštę įdėti vištienos su ir . Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 9)

Komentarai:
(4)


?: Traski nesigauna, kiek tik nebandziau, gaunasi vištiena minkštame tešlos apvalkale! Niekaip nesuprantu kas negerai, o gal čia receptas "vėjinis"?
2014-03-23 16:15

linas: visiskai nepasisekias varijantas
2012-12-15 13:43

Isbandyta: Ka tik isbandziau si recepta turiu pasakyti, kad tikrai skanu, tik perkepiau vistiena ir padazo norejosi daugiau...
2012-10-02 15:02

TViklRYU: sekate lietuvišką boleosfgrą, turbūt jums ne paslaptis, kad Pragaro virtuvėje vyksta geriausio deserto konkursas. Konkurso sąlygose numatyta, kad „Variantai Gamino žmona, aš fotografavau ir
2012-09-02 18:38

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas