Traški vištiena saldžiarūgščiame padaže

Perskaitytas kartų: 14651

Ingredientai

:

vištienos filė (400 g.)

kiaušinių baltymai (2 vnt.)

krakmolas (2 šaukštai)

aliejus

medus (2 šaukštai)

česnakas (4 skiltelės)

konservuoti ananasai (1 indelis)

sojų padažas (2 šaukšteliai)

actas (1 šaukštelis)

krakmolas (žiupsnelis)

morkos (pagal skonį)

koncervuoti kukurūzai garnyrui (1 indelis)

koncervuoti žirneliai garnyrui (300 g.)

raudona ir geltona paprika garnyrui (2 vnt.)

Gaminimas

:

Vištieną supjaustyti juostelėmis. Krakmolą apkepimui užpilti vandeniu, gerai išmaišyti ir palikti, kad nusistovėtų. Tuomet, nupylus vandenį, gerai išmaišyti su išplaktais kiaušinio baltymais. Į puodą nemažai aliejaus. Kepti apvoliotą mišinyje vištieną, kol gerai perkeps ir pasidarys traški. Tada vištieną išimti ir padėti ant maistinio popieriaus, kad susigertų riebalų perteklius. Padažui sumaišyti šiek tiek vandens su sojos padažu ir actu. Supjaustyti morką ir sukapoti česnaką ir lengvai juos patroškinti. Tada konservuotus ananasus supjaustytus gabaliukais ir dar šiek tiek patroškinti. Nenukėlus padažo nuo ugnies, šiek tiek krakmolo ir vandens mišinio, medų ir, padažui pradėjus , nuimti nuo ugnies. Vištieną apipilti padažu ir sumaišyti. Paruošti . Papriką supjaustyti kubeliais, ir į keptuvę su konservuotom daržovėm. Įpilti aliejaus ir pašildyti keptuvėje. Į lėkštę įdėti vištienos su padažu ir . Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 9)

Komentarai:
(4)


?: Traski nesigauna, kiek tik nebandziau, gaunasi vištiena minkštame tešlos apvalkale! Niekaip nesuprantu kas negerai, o gal čia receptas "vėjinis"?
2014-03-23 16:15

linas: visiskai nepasisekias varijantas
2012-12-15 13:43

Isbandyta: Ka tik isbandziau si recepta turiu pasakyti, kad tikrai skanu, tik perkepiau vistiena ir padazo norejosi daugiau...
2012-10-02 15:02

TViklRYU: sekate lietuvišką boleosfgrą, turbūt jums ne paslaptis, kad Pragaro virtuvėje vyksta geriausio deserto konkursas. Konkurso sąlygose numatyta, kad „Variantai Gamino žmona, aš fotografavau ir
2012-09-02 18:38

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas