Traški višiena

Perskaitytas kartų: 3629

Ingredientai

:

vištienos file (300 g)

česnaka (3 skiltelės)

malta aitrioji paprika (2 šaukšteliai)

citrinos sultys (2 šaukštai)

malta kaledra (2 šaukšteliai)

druska (žiupsnelis)

miltai

dziuveseliai

aliejus (kepimui)

kiaušiniai (3 vnt)

Gaminimas

:

Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus.

Patiekiame su padažu: sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)