Šventinis kelmas

Perskaitytas kartų: 10660

Ingredientai

:

kiaulienos šonkauliukai

kiaulienos faršas (1 kg )

marinuoti šampinjonai (sauja)

džiuvesėliai (sauja)

kiaušiniai (2 vnt.)

morka (1 vnt.)

pipirai, druska, vegeta

česnakas (2 skiltelės)

papuošimui:

citrina, krapai, ridikas

pomidoras ir agurkas

salotų lapas

Gaminimas

:

Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus , gerai išmaišykit.
Iš šonkaulių padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit skiltelėm, agurkų ir ridikų griežinėliais, citrina, šampinjonais ir krapais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)