Šventinis kelmas

Perskaitytas kartų: 12187

Ingredientai

:

kiaulienos šonkauliukai

kiaulienos faršas (1 kg )

marinuoti šampinjonai (sauja)

džiuvesėliai (sauja)

kiaušiniai (2 vnt.)

morka (1 vnt.)

pipirai, druska, vegeta

česnakas (2 skiltelės)

papuošimui:

citrina, krapai, ridikas

pomidoras ir agurkas

salotų lapas

Gaminimas

:

Šonkauliukus užmarinuokit iš su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkaulių padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidorų skiltelėm, agurkų ir ridikų griežinėliais, citrina, šampinjonais ir krapais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)