Šventinis kelmas

Perskaitytas kartų: 10117

Ingredientai

:

kiaulienos šonkauliukai

kiaulienos faršas (1 kg )

marinuoti šampinjonai (sauja)

džiuvesėliai (sauja)

kiaušiniai (2 vnt.)

morka (1 vnt.)

pipirai, druska, vegeta

česnakas (2 skiltelės)

papuošimui:

citrina, krapai, ridikas

pomidoras ir agurkas

salotų lapas

Gaminimas

:

Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkaulių padarykit cilindrą, ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidorų skiltelėm, agurkų ir ridikų griežinėliais, citrina, šampinjonais ir krapais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)