Sūdytos karkos vyniotinis

Perskaitytas kartų: 1705

Ingredientai

:

kiaulienos karka (1 vnt.)

malti lauro lapai (1 šaukštelis)

juodieji pipirai (1 šaukštelis)

česnakas

svogūnas

druska (2 šaukštai)

bazilikai (žiupsnelis)

saldžios paprikos (žiupsnelis)

Gaminimas

:

Šviežią karką aptrinkite šaukštu druskos, sumaišytu su puse juodųjų pipirų ir puse lauro lapų bei česnakais. Palaikykite šaltai apie 4 dienas. Tada mėsą nupjaukite nuo kaulo, kad vientisas gabalas. Tuomet ištrinkite su druska, likusiais prieskoniais ir stipriais suvyniokite į marlę bei suriškite. Virkite vandenyje su druska, svogūnu ir prieskoniais apie 2 val., o po to paslėkite.

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)