Stirnienos guliašas su baravykais

Perskaitytas kartų: 4131

Stirnienos guliašas su baravykais

Ingredientai

:

stirniena (500 g)

švieži baravykai (300 g)

ryžiai (100 g)

svogūnai (3 vnt.)

raudonoji paprika (1 vnt.)

pomidorai (3 vnt.)

pomidorų pasta (0,5 stiklinės)

česnakas (2 skiltelės)

mėta (truputis)

lauro lapai (truputis)

žvėrienos prieskoniai

juodieji pipirai

druska

Gaminimas

:

Stirnieną nuplauti, supjaustyti plonais griežinėliais, nusausinti. Į įkaitintą keptuvę sudėti mėsą ir kepti vidutinėje temperatūroje 3 - 4 min. iš abiejų pusių, kol apskrus. Mėsą išimti ir sudėti į dubenį. Į keptuvę berti supjaustytus baravykus ir svogūnus, griežinėliais paprikas, be sėklų pomidorus, pagardinti prieskoniais. Uždengti ir sumažinti temperatūrą iki minimumo, troškinti 10 - 12 min. Įpilti pusę stiklinės pomidorų tyrės, įmesti susmulkintą lauro lapą, išspausti česnako skilteles, sudėti mėsą ir troškinti 10 - 12 minučių. Patiekti su ryžiais, papuošti mėtos lapeliais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)