Stirnienos guliašas su baravykais

Perskaitytas kartų: 4259

Stirnienos guliašas su baravykais

Ingredientai

:

stirniena (500 g)

švieži baravykai (300 g)

ryžiai (100 g)

svogūnai (3 vnt.)

raudonoji paprika (1 vnt.)

pomidorai (3 vnt.)

pomidorų pasta (0,5 stiklinės)

česnakas (2 skiltelės)

mėta (truputis)

lauro lapai (truputis)

žvėrienos prieskoniai

juodieji pipirai

druska

Gaminimas

:

Stirnieną nuplauti, supjaustyti plonais griežinėliais, . Į įkaitintą sudėti mėsą ir kepti vidutinėje temperatūroje 3 - 4 min. iš abiejų , kol apskrus. Mėsą išimti ir sudėti į dubenį. Į berti supjaustytus baravykus ir svogūnus, griežinėliais supjaustytas paprikas, be sėklų pomidorus, pagardinti prieskoniais. Uždengti dangčiu ir sumažinti temperatūrą iki minimumo, 10 - 12 min. Įpilti pusę stiklinės pomidorų tyrės, įmesti susmulkintą lauro lapą, išspausti česnako skilteles, sudėti mėsą ir 10 - 12 minučių. Patiekti su ryžiais, papuošti mėtos lapeliais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)