Sterko kepsnys

Perskaitytas kartų: 5432

Sterko kepsnys

Ingredientai

:

sterkas (25o g) (30 g įdarui)

aliejus (15 ml)

kiaušiniai (1 vnt)

citrinos (1 vnt)

miltai (voliojimui)

žuvies prieskoniai

pievagrybiai (45 g)

sviestas (10 g)

grietinėlė (10 g)

krapai

žiediniai kopūstai (50 g)

žalieji žirneliai (50 g)

morkos (1 vnt)

Gaminimas

:

Paruoškite sterko išmuškite ir įtrinkite žuvies prieskoniais, ant viršaus sudėkite įdarą. Jam paruošti smulkiai sukapokite sterko filė, susmulkinkite virtus grybus ir krapus, sudėkite sviestą, supilkite grietinėlę, įberkite prieskonių ir viską gerai išmaišykite. Iš filė formuokite stačiakampį, apvoliokite ir kepkite riebaluose. Užpilkite ištirpinto sviesto, papuoškite citrinos griežinėliais ir patiekite. Garnyrui pakepinkite žiedinius kopūstus su žaliaisiais ir morkomis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)