Sparneliai su medumi ir garstyčiomis

Perskaitytas kartų: 3327

Ingredientai

:

vištienos sparneliai (500 g)

marinatui:

garstyčios (2 šaukšteliai)

sojos padažas (2 šaukštai)

cinamonas (1 šaukštelis)

česnako (2 skiltelės)

druska ir pipirai (pagal skonį)

medus (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Sparnelius supjaustyti į 3 dalis ir apipilti marinatu. Paruošiame marinatą: sumaišome garstyčias su šiek tiek pakaitintu medumi, sojos padažu ir cinamonu. Česnaką suspaudžiame ir išmaišome su marinatu. Sparnelius užpylę marinate paliekame per naktį šaldytuve. Paruoštus sparnelius iš marinato, nuvarvinti ir dėkite į keptuvę su riebalais. Sparnelius apkepinti iš abiejų pusių, kol atsiras rusva, traški plutelė. Kartais nuo medaus tik apjuosta, bet neiškepa gerai. Tad pakepintus dar dedu kokiom 20 minučių į orkaitę kepti. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)