Sparneliai su medumi ir garstyčiomis

Perskaitytas kartų: 3019

Ingredientai

:

vištienos sparneliai (500 g)

marinatui:

garstyčios (2 šaukšteliai)

sojos padažas (2 šaukštai)

cinamonas (1 šaukštelis)

česnako (2 skiltelės)

druska ir pipirai (pagal skonį)

medus (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Sparnelius supjaustyti į 3 dalis ir apipilti . Paruošiame marinatą: sumaišome garstyčias su šiek tiek pakaitintu medumi, sojos padažu ir cinamonu. Česnaką suspaudžiame spaustuku ir išmaišome su . Sparnelius užpylę marinate paliekame per naktį šaldytuve. Paruoštus išimti iš marinato, nuvarvinti ir į įkaitintą keptuvę su riebalais. Sparnelius apkepinti iš abiejų pusių, kol atsiras rusva, traški plutelė. Kartais nuo medaus tik apjuosta, bet gerai. Tad pakepintus keptuvėje dar dedu kokiom 20 minučių į orkaitę kepti. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)