Sparneliai su medumi ir garstyčiomis

Perskaitytas kartų: 3206

Ingredientai

:

vištienos sparneliai (500 g)

marinatui:

garstyčios (2 šaukšteliai)

sojos padažas (2 šaukštai)

cinamonas (1 šaukštelis)

česnako (2 skiltelės)

druska ir pipirai (pagal skonį)

medus (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Sparnelius supjaustyti į 3 dalis ir marinatu. Paruošiame marinatą: sumaišome garstyčias su šiek tiek pakaitintu medumi, sojos padažu ir cinamonu. Česnaką suspaudžiame spaustuku ir išmaišome su marinatu. Sparnelius užpylę marinate paliekame per naktį šaldytuve. Paruoštus sparnelius išimti iš marinato, nuvarvinti ir dėkite į įkaitintą su riebalais. Sparnelius apkepinti iš abiejų pusių, kol atsiras rusva, traški plutelė. Kartais nuo medaus tik apjuosta, bet neiškepa gerai. Tad pakepintus keptuvėje dar dedu kokiom 20 minučių į orkaitę kepti. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)