Sparndinės šašlykas, marinuotas su brendžiu

Perskaitytas kartų: 5612

Ingredientai

:

kiaulienos sprandinė (apie 800 ml)

pomidorų padažas (indelis)

brendis (200 ml)

baltieji svogūnai (2 vnt.)

lauro lapai (4 vnt.)

maltas muskatas

malti juodieji pipirai

druska

Gaminimas

:

Nuplautą ir nusausintą sprandinę supjaustyti gabaliukais ir sudėti į svogūnų, padažo ir brendžio, lauro lapų, malto muskato ir maltų juodųjų pipirų. Druską barstyti prieš . Marinuoti 3-4 val. arba per naktį, o kepti apie 15-20 min. ant iešmų, pavartant. Garnyrui tiks agurkai, virti ryžiai, mėlynieji svogūnai ir padažas. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)