Sparndinės šašlykas, marinuotas su brendžiu

Perskaitytas kartų: 5718

Ingredientai

:

kiaulienos sprandinė (apie 800 ml)

pomidorų padažas (indelis)

brendis (200 ml)

baltieji svogūnai (2 vnt.)

lauro lapai (4 vnt.)

maltas muskatas

malti juodieji pipirai

druska

Gaminimas

:

Nuplautą ir nusausintą sprandinę supjaustyti gabaliukais ir sudėti į marinatą iš svogūnų, pomidorų ir brendžio, lauro lapų, malto muskato ir maltų juodųjų pipirų. barstyti prieš kepant. Marinuoti 3-4 val. arba per naktį, o kepti apie 15-20 min. ant , pavartant. Garnyrui tiks agurkai, virti ryžiai, mėlynieji svogūnai ir pomidorų padažas.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)