Spagečiai su šoninės ir grietinėlės padažu

Perskaitytas kartų: 6013

Spagečiai su šoninės ir grietinėlės padažu

Ingredientai

:

spagečiai (250 g.)

rūkyta šoninė (150 g.)

svogūnas (1 vnt.)

voveraitės (100 g.)

miltai (1 šaukštas)

grietinėlė 10 proc. (500 ml.)

druska

Gaminimas

:

Šoninę ir svogūnus supjaustyti kubeliais. Šoninę kol išsiskirs riebalų. Į keptuvę suberti svogūnus, pjaustytus grybus ir gerai apkepti. Įberti miltus ir išmaišyti. Galiausiai supilti grietinėlę ir pavirti ant silpnos ugnies, kol padažas tas spalvos (apie 15 min.). Kol verda padažas, sūdytame vandenyje išvirti makaronus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)