Šonkauliukai kepti ant grotelių

Perskaitytas kartų: 6104

Ingredientai

:

šonkauliukai

česnakinė druska

pipirai

padažui:

rudasis cukrus (2 v.š.)

sojų padažas (2 v.š.)

ketčupas (2 v.š.)

romas (2 v.š.)

čili padažas (2 v.š.)

vorčesterio padažas (2 v.š.)

balzamiko actas (1 v.š.)

šaukšteliai garstyčios (2 a.š.)

įšspausto česnako (4 skiltelės)

Gaminimas

:

Kauliukus pabarstyti gausokai česnakine ir pipirais iš vakaro. Dėti į foliją, užsandarinti ir kepti val. laiko 190 temperatūroje. Kol kepa pasiruošti padažą iš ingriedijentų. Atidarius foliją kauliukus išimti, pravėsinti ir aptepti gausiai padažu, sudėti ant grotelių toliau kepti, porą kartų šepetėliu vis patepti padažu, kepti, kol paskrus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)