Sočioji pica

Perskaitytas kartų: 4351

Ingredientai

:

papločiui:

mielės (25 g)

kiaušiniai (1 vnt)

aliejus (2 šaukštai)

miltai

druska (truputis)

vanduo (1 stiklinė)

įdarui:

jautiena arba kiauliena, pjaustyta juostelėm

majonezas

prieskoniai

mėgiamos dešrelės

pomidorų padažas arba kečupas

rauginti agurkėliai

mozarelos sūris

Gaminimas

:

Mieles sutrupinti, vandenį, iberti druska ir ismaisyti. imusti kiaušini ir ismaisyti, berti miltus ir minkyti tešla. išminkyta tešla padeti 30 - 40 min. pakilti. kai tešla iskils, ją iškočioti, subadyti šakute. mėsą sumaišyti su prieskoniais ir majonezu, palikti pusvalandžiui pasimarinuot. tešlos aptepti pomidoru padažu, deti mėsyte, berti riekutėm supjaustytas dešreles ir apdėti agurkėliais. Dėti į kepti. Prieš baigiant kepti apibarstom mozarela ir vel į . Skanaus.

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)