Slyvomis įdaryti jautienos suktinukai

Ingredientai
:
jautienos pjausniai (4 vnt.)
sultinys (400 ml)
raudonasis vynas (250 ml.)
miltai (1 šaukštas)
pipirai
įdarui:
džiovintos slyvos (100 g)
džiovinti grybai (50 g)
sviestas (1 šaukštas)
svogūnai (1 vnt.)
druska
Gaminimas
:Pirmiausia ruoškite įdarą. ir grybus išmirkykite. Grybus išvirkite tame pačiame vandenyje, kuriame mirko.
supjaustykite šiaudeliais. Svogūnus pakepinkite su sviestu. Paruoštus produktus sumaišykite ir pasūdykite. Jautieną išmuškite, įtrinkite
, padalykite įdarą į keturias dalis, dėkite ant mėsos gabalėlių ir susukite suktinukus. Juos apvoliokite miltuose ir iškepkite. Kai apskrus, dėkite į puodą, užpilkite sultiniu, vynu ir troškinkite dar 15-20 min. Patiekite su tuo pačiu padažu, kuriame
suktinukai. Jį dar galite pagardinti grietine. Skanaus!
|
Receptą atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Karštieji patiekalai
- Jautienos patiekalai
|
Kita mėsa
- Kita
|
Kiti ingredientai
- Vynas
|
Vaisiai, uogos
- Slyvos
|
Troškinimas
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.