Skaniausia avižinė košė

Perskaitytas kartų: 1483

Ingredientai

:

trijų grūdų dribsniai (200 g)

pienas (400 ml)

razinos (saujelė)

kvietinės selenos (40 g)

džiovinti vaisiai

cukraus (pagal poreikį)

Gaminimas

:

Visų pirma į puodą supilame pieną ir jį užviriname, tuomet kvietines selenas ir išmaišome, beriame razinas ir kitus džiovintus vaisius, jei turime (šiuo atveju aš turėjau avižinių dribsnių mišinį jau kartu su razinomis ir keliais džiovintais vaisias), įdedame šiek tiek cukraus, nors jis nebūtinas, bet jei mėgstate saldžiau įsidėkite. Galiausiai supilame trijų grūdų dribsnius ir išmaišome. Verdame ant silpnos ugnies, kol suminkštės ir pienas beveik išvirs. Košei išvirus, uždengiame dangtį paliekame ją pastovėti apie 5 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)