Šernienos kepsniai

Perskaitytas kartų: 3939

Ingredientai

:

šernienos sprandinė (500g)

vanduo (1l)

actas (100 ml)

prieskoniai

soja (2 šaukštai)

kiaušiniai (2 vnt.)

miltai

Gaminimas

:

Šernieną supjausčiau į didokus kepsnelius. Vandenį ir actą sumaišiau ir ant kepsniukų - kelias valandas pamirkti, tai sumažėja aitrokas skonis ir kvapas. Tada kepsnelius druska, pipirais bei žvėrienos prieskoniais ir apšlaksčiau soja, dar šiek tiek pasimarinuoti. Didelėje keptuvėje išlydžiau nemažą gabaliuką sviesto. Kepsnius pirmiausia dėjau į miltus,iš abiejų pusių,tada į išplaktus kiaušinius. Mėsą apkepiau iš abiejų pusių. Kepame,kol kepsniukai gražiai apskrus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)