Šernienos kepsniai

Perskaitytas kartų: 3808

Ingredientai

:

šernienos sprandinė (500g)

vanduo (1l)

actas (100 ml)

prieskoniai

soja (2 šaukštai)

kiaušiniai (2 vnt.)

miltai

Gaminimas

:

Šernieną supjausčiau į didokus kepsnelius. Vandenį ir actą sumaišiau ir užpyliau ant kepsniukų - palikau kelias valandas pamirkti, tai sumažėja aitrokas skonis ir kvapas. Tada kepsnelius pabarsčiau druska, pipirais bei žvėrienos prieskoniais ir apšlaksčiau soja, dar palikau šiek tiek pasimarinuoti. Didelėje keptuvėje išlydžiau gabaliuką sviesto. Kepsnius pirmiausia dėjau į miltus,iš abiejų pusių,tada į išplaktus kiaušinius. Mėsą apkepiau iš abiejų pusių. Kepame,kol kepsniukai gražiai .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)