Rytietiška kiauliena

Perskaitytas kartų: 3882

Rytietiška kiauliena

Ingredientai

:

sojų padažas (2 šaukštai)

Vorčesterio padažas (1 šaukštas)

pomidorų padažas (4 šaukštai)

medus (1 šaukštas)

garstyčios (1 šaukštelis)

griežinėliais supjaustyta kiaulienos filė (450 g)

sviestas (25 g)

susmulkintas svogūnas (1 vnt)

sultinys (150 ml)

riekelėmis supjaustyta raudona arba žalia paprika (1 vnt)

griežinėliais supjaustyti grybai (70 g)

virti ryžiai (pateikimui)

Gaminimas

:

Išmaišyti kartu padažus, ketčiupą, medų ir garstyčias. Sudėti kiaulieną ir 30 minučių. Ištirpinti sviestą ir apkepti svogūnus ir mėsą (marinatą išsaugoti), kol paruduos. Supilti marinatą ir , uždengti ir troškinti 20 minučių arba kol kiauliena išvirs. Sudėti daržoves ir dar 3 minutes patroškinti arba kol padažo sumažės ir jis sutirštės. Patiekti užpylus ant ryžių.

Įvertink:
3/5 (balsavo: 1)