Rytietiška kiauliena

Perskaitytas kartų: 3760

Rytietiška kiauliena

Ingredientai

:

sojų padažas (2 šaukštai)

Vorčesterio padažas (1 šaukštas)

pomidorų padažas (4 šaukštai)

medus (1 šaukštas)

garstyčios (1 šaukštelis)

griežinėliais supjaustyta kiaulienos filė (450 g)

sviestas (25 g)

susmulkintas svogūnas (1 vnt)

sultinys (150 ml)

riekelėmis supjaustyta raudona arba žalia paprika (1 vnt)

griežinėliais supjaustyti grybai (70 g)

virti ryžiai (pateikimui)

Gaminimas

:

Išmaišyti kartu padažus, ketčiupą, medų ir garstyčias. Sudėti kiaulieną ir marinuoti 30 . Ištirpinti sviestą ir svogūnus ir mėsą ( išsaugoti), kol paruduos. Supilti ir sultinį, uždengti ir troškinti 20 arba kol kiauliena išvirs. Sudėti daržoves ir dar 3 minutes patroškinti arba kol padažo sumažės ir jis sutirštės. Patiekti ant ryžių.

Įvertink:
3/5 (balsavo: 1)