Ropiniai kopūstai

Perskaitytas kartų: 4465

Ropiniai kopūstai

Ingredientai

:

ropiniai kopūstai (2 vnt)

kalakutienos faršas (250 g)

svogūnai (1 vnt)

česnakai (3 skiltelės)

konservuoti pomidorai be odelių (1 indelis)

sviestas (2 šaukštai)

druska

pipirai

kapoti žalumynai

parmezano sūris (saujelė)

Gaminimas

:

Ropinius kopūstus nuplaukite, nulupkite, viršūnėles nupjaukite, išskobkite minkštimą ir supjaustykite . Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol dailiai pagels. Tada sudėkite ropinių kopūstų minkštimą, šakute sumaigytą faršą ir dar šiek tiek patroškinkite. Konservuotus pomidorus kiek pasmulkinkite, su visomis sultimis suverskite į mėsos faršą ir troškinkite apie 20 min. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, gerai išmaišykite ir įdaro prikimškite ropinius kopūstus. Jas dėkite į atsparią kepimo formą, užpilkite puse stiklinės vandens, uždenkite ir troškinkite apie 20 min. Prieš baigiant kepti ant kiekvieno ropinio užberkite po saujelę tarkuoto parmezano.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)