Riestės kepsnys

Perskaitytas kartų: 3089

Ingredientai

:

riestė (1 vnt.)

kiaulienos ar vištienos faršas (100 g)

svogūnas (1 vnt.)

morka (1 vnt.)

sūris (50 g)

majonezas (2 valg. šaukšt.)

prieskoniai mėsai

aliejus (kepimui)

sviestas

pipirai

Gaminimas

:

Didelę riestę (baronką) pamerkti į vandenį ar pieną (neilgai, kad neištištų). Nusausinti ir dėti į skardą ar konvekcinę krosnelę, po padėti gabalėlį sviesto. pjaustyti smulkiai, morką tarkuoti, pakepinti keptuvėje aliejuje. Į mėsos faršą berti prieskonius, druską, pipirus, išmaišyti ir pakepinti kartu su svogūnais ir morkomis. Galima imti karbonadinę ar kitą mėsą, ją pjaustyti labai gabaliukais, apkepti su svogūnais ir morkomis. Į riestę dėti paruoštą mėsą, tepti majonezą, barstyti tarkuotą fermentinį sūrį.Kepti konvekcinėje krosnelėje ar skardoje viryklėje,10-15 min.180 temp.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)