Renatėlės pica

Perskaitytas kartų: 3343

Ingredientai

:

tešlai:

miltai (370 g)

mielės (75 g)

aliejus (2 šaukštai)

druska (1 šaukštelis)

cukrus (1 šaukštas)

įdarui:

fermentinis sūris (200 g)

daktariška dešra (200 g)

pomidorai (2 vnt.)

pomidorų padažas

švelnieji marinuoti pipirai (100 g)

picos prieskoniai

svogūnai (4 vnt.)

Gaminimas

:

Į indą, kuriame maysite tešlą, sudėkite visus ingredientus. Užpilkite šilto vandens. Pasitepkite rankas aliejumi ir pradėkite minkyti. Minkome tešlą tol, kol nebelips prie pirštų. Gautą tešlos masę padaliname į dvi dalis ir kiekvieno stengiamės kočioti kuo apvalesnės formos . Picos pado formą atsargiai perkeliame į skardą. Patepame pomidorų padažu, pagardiname picos prieskoniais ir tada puošiame savo mėgstamais ingredientais. Dedame į 190 laipsnių karštumo orkaitę ir kepame apie 15-18 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)