Pusryčių košė su obuolių tyre

Perskaitytas kartų: 2685

Ingredientai

:

trejų grūdų kruopos (2 stiklinės)

pienas (1 stiklinė)

sviestas (25 g.)

druska (žiupsnelis)

cukrus ( 2 šaukštai)

obuoliai (4 vnt.)

Kotanyi malūnėlis ,,Cinamonas ir cukrus''

Gaminimas

:

kruopas virti vandenyje apie 8 min..Kai ima tirštėti supilti , įberti labai mažai druskos, nubrauktą šaukštą cukraus, sudėti sviestą. Dar virti 5 min. ir kiek išjungtą, bet uždengtą. Nuluptus obuolius smulkiai sutarkuoti, įberti šaukštą cukraus ir pavirti kitame inde 3 - 5 min. Į lėkštę dėti košę ir kruopų tyrę , bei viską apiberti aromatingais trupiniais iš Kotanyi malūnėlio. Sveika ir skanu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)