Plikytos tešlos čeburėkai

Perskaitytas kartų: 45106

Ingredientai

:

miltai (3,5 stiklinės)

vanduo (1/3 stiklinės)

aliejus (2 šaukštai)

degtinė (1 šaukštas)

kiaušinis (1 vnt.)

kiaulienos faršas (300 g.)

svogūnas (1 vnt.)

druska faršui (1 šaukštelis)

druska tešlai (1 šaukštelis)

Gaminimas

:

Į vandenį supilame druską, aliejų ir . Tada į verdantį vandenį po truputį pilame 0,5 stiklinės miltų ir greitai maišome, kad gautųsi vientisa masė. Išjungus ugnį, paliekame šiek tiek pravėsti, tada mušame kiaušinį, pilame šaukštą degtinės ir įmaišome likusias 3 stiklines miltų. gerai išminkome, kad tešloj nebūtų gumulėlių, uždengiame ir paliekame apie valandą pastovėti.
Faršui supjaustome svogūną, pagardiname prieskoniais ir įpilame kelis šaukštus virinto vandens, kad faršas gautųsi "šlapias". Nuo tešlos atgnybiame gabalėlį ir iškočiojame į ploną blyną, vienoje pusėje šaukštą faršo ir uždengiame kita puse, užspaudžiame šakute ir į verdantį aliejų (aliejaus pilti per 1 .) Kepti ant vidutinės ugnies.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 4)

Komentarai:
(11)


Gina: Bandysiu butinai!
2017-02-24 00:21

Svečias: Nesamone
2015-10-23 18:19

violeta: isbandziau super labai skanu
2015-09-23 19:12

Svečias: reiks pabandyt
2015-05-31 11:06

raimonda:
2014-08-06 17:50

Ilona: kokias stiklines naudojote matuojant? nes niekaip nesuprantu
2014-03-21 11:33

Rasa: manau pameginsiu,kitur ir radau toki recepta,tik ten gramais o ,ne stiklinemis skaicuojama,bet tai esme ta pati,radau daug geru atsiliepimu,oalkoholis reikalingas,kadriebalu tesla netrauktu i save
2013-01-28 23:11

lukas: alkoholiniai ceburekaiDD
2013-01-18 15:49

Margarita: Ką tik prisivalgėm,ne-prisiėdėm.Labai skanu.Greitai,pigiai ir skaniai,dar jei kas nors būtų alučio atnešęs,o...
2012-10-29 16:59

vilma:
2012-10-21 12:21

Saida: viskas puiku bet 1/3 stiklines tikrai neskirta 3.5 stiklinem miltu.teko dapilti dar maziausiai puse stiklines
2012-05-07 15:33

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas