Plikytos tešlos čeburėkai

Perskaitytas kartų: 44120

Ingredientai

:

miltai (3,5 stiklinės)

vanduo (1/3 stiklinės)

aliejus (2 šaukštai)

degtinė (1 šaukštas)

kiaušinis (1 vnt.)

kiaulienos faršas (300 g.)

svogūnas (1 vnt.)

druska faršui (1 šaukštelis)

druska tešlai (1 šaukštelis)

Gaminimas

:

Į vandenį supilame druską, aliejų ir užviriname. Tada į verdantį vandenį po truputį pilame 0,5 stiklinės miltų ir greitai maišome, kad vientisa masė. Išjungus ugnį, paliekame šiek tiek pravėsti, tada mušame kiaušinį, pilame šaukštą degtinės ir įmaišome likusias 3 stiklines miltų. gerai išminkome, kad tešloj nebūtų gumulėlių, uždengiame ir paliekame apie valandą pastovėti.
Faršui supjaustome svogūną, pagardiname prieskoniais ir įpilame kelis šaukštus virinto , kad faršas "šlapias". Nuo tešlos atgnybiame gabalėlį ir į blyną, vienoje pusėje dedame šaukštą faršo ir uždengiame kita puse, kraštus užspaudžiame šakute ir dedame į verdantį aliejų (aliejaus pilti per 1 pirštą.) Kepti ant vidutinės ugnies.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 4)

Komentarai:
(11)


Gina: Bandysiu butinai!
2017-02-24 00:21

Svečias: Nesamone
2015-10-23 18:19

violeta: isbandziau super labai skanu
2015-09-23 19:12

Svečias: reiks pabandyt
2015-05-31 11:06

raimonda:
2014-08-06 17:50

Ilona: kokias stiklines naudojote matuojant? nes niekaip nesuprantu
2014-03-21 11:33

Rasa: manau pameginsiu,kitur ir radau toki recepta,tik ten gramais o ,ne stiklinemis skaicuojama,bet tai esme ta pati,radau daug geru atsiliepimu,oalkoholis reikalingas,kadriebalu tesla netrauktu i save
2013-01-28 23:11

lukas: alkoholiniai ceburekaiDD
2013-01-18 15:49

Margarita: Ką tik prisivalgėm,ne-prisiėdėm.Labai skanu.Greitai,pigiai ir skaniai,dar jei kas nors būtų alučio atnešęs,o...
2012-10-29 16:59

vilma:
2012-10-21 12:21

Saida: viskas puiku bet 1/3 stiklines tikrai neskirta 3.5 stiklinem miltu.teko dapilti dar maziausiai puse stiklines
2012-05-07 15:33

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas