Pikantiška kiaulienos filė

Perskaitytas kartų: 2873

Pikantiška kiaulienos filė

Ingredientai

:

griežinėliais supjaustyta kiaulienos filė (100 g)

miltai (15 g)

sviestas (15 g)

smulkintas nedidelis svogūnas (1 vnt)

kario milteliai (1½ šaukštelio)

kajeno pipirai (1½ šaukštelio)

pienas (150 ml)

čatnis (1 šaukštas)

razinos sultana (15 g)

grietinė (50 ml)

virti ryžiai (patiekimui)

Gaminimas

:

Apvolioti kiaulieną miltuose. Ištirpinti sviestą ir pakepti svogūnus ir kiaulieną, kol . Įmaišyti kario miltelius, kajeno pipirus ir pieno. Užvirinti ir troškinti kol kiauliena suminkštės. Sudėti ir razinas, kaitinti 5 minutes. Nukelti nuo ugnies, sudėti grietinę ir pašildyti. Patiekti ant virtų ryžių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)