Pievagrrybiai su traškia plutele

Perskaitytas kartų: 2725

Pievagrrybiai su traškia plutele

Ingredientai

:

pievargrybiai (500 g)

miltai (50 g)

kiaušiniai (2 vnt.)

malti džiūvėsėliai (125 g)

aliejus (250 ml)

Gaminimas

:

Miltus berti į polietileninį , sudėti nuplautus ir nuvarvintus grybus, papurtyti. Tada pievagrybius pamirkyti kiaušinių plakinyje. Į berti džiūvėsėlius, dėti plakinyje apvoliotus grybus ir vėl gerai papurtyti, kad jie apliptų. Ruošinukus valandą palaikyti šaldytuve. Grybus kepti įkaitintam aliejuje, kol paskrus. Gatavus išgriebti ir dėti ant popierinių rankšluosčių . Tiekti su grietine ir žalumynais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)