Pica su saldžiosiomis paprikomis

Perskaitytas kartų: 2833

Pica su saldžiosiomis paprikomis

Ingredientai

:

picos paplotis

griežinėliais pjaustytas mažas svogūnas (1 vnt)

alyvuogių aliejus (3 šaukštai)

juostelėmis pjaustytos paprikos (350 g)

konservuoti pomidorai (250 g)

kaparėliai (1 šaukštas)

druska

suplėšyti baziliko lapai (6 vnt)

tarkuotas avies sūris Pecorino arba Parmezano (4 šaukštai)

Gaminimas

:

Paruoškite tešlą, kaip nurodyta recepte "picos paplotis". Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių. Į keptuvę įpilkite 2 šaukštus aliejaus ir pakepinkite svogūnus 3 minutes ant vidutinės ugnies. Sudėkite , o po 1-2 minučių - pomidorus ir kaparius. Pasūdykite ir kepinkite 10 minučių. Suberkite baziliko lapus ir nukelkite keptuvę nuo ugnies. Kai tešla , paminkykite ją 1 minutę ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės. Suformuokite picą ir dėkite į aliejumi išteptą gilesnę skardą. Vienodai paskirstykite mišinė picos paviršiuje, paskui apibarstykite sūriu ir šlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite, kol kraštai auksiškai pagels (apie 15-20 minučių). Patiekite karštą.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)