Pica su kriaušėmis, riešutais ir gorgonzola

Perskaitytas kartų: 3154

Pica su kriaušėmis, riešutais ir gorgonzola

Ingredientai

:

picos paplotis

tarkuotas parmezano sūris (125 g)

trupintas gorgonzolos sūris (150 g)

kubeliais pjaustyta Mocarella (150 g)

ojaustytos džiovintos kriaušės (60 g)

pjaustytas raudonasis svogūnas (1 vnt)

kapoti graikiški riešutai (60 g)

druska ir pipirai

alyvuogių aliejus (6 šaukštai)

Gaminimas

:

Tešlą paruoškite kaip nurodyta "picos paplotis". Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių. Kai tešla pakils, trumpai ją paminkykite ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės, kol gerai įminkysite tarkuotą parmezaną.. Suformuokite picą ir dėkite į aliejumi kepamąją skardą (gilesnę). Apibarstykite mocarela ir gorgonzola, paskiau kriaušėmis, rozmarino lapeliais, svogūnais ir riešutais. Užberkite truputį druskos bei pipirų ir apšlakstykite puse aliejaus. Kepkite, kol kraštai gražiai pagels (apie 20-25 minutes). Apšlakstykite likusiu aliejumi ir patiekite karštą.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)