Pica su faršu

Perskaitytas kartų: 3075

Pica su faršu

Ingredientai

:

picos tešla (1 porcija)

faršas (500 g)

svogūnas (1 vnt.)

česnakas (2 skilt.)

raudonoji paprika (1 vnt.)

pomidorai savo sultyse (400 g.)

pievagrybiai (10 vnt.)

raudonėlis (1 arbat. šaukšt.)

druska (truputis)

malti juodieji pipirai (pagal skonį)

sūris (200 g)

petražolių lapeliai (truputis)

Gaminimas

:

Svogūną ir česnaką susmulkinti, pakepti keptuvėje, kol pasidarys permatomi. Įdėti faršo ir pakepinti, paskaninti druska ir pipirais. Orkaitę įkaitinti iki 180C. Papriką supjaustyti, sudėti į , pakepti keletą minučių. Sudėti pomidorų tyrę, o po to raudonėlį. Išmaišyti ir troškinti 5-10 min. Paskaninti prieskoniais ir pipirais, palikti, kad atvėstų. Picos paplotį dėti į kepimo popieriumi skardą. Ant viršaus sudėti faršą ir apibarstyti picos prieskoniais, tarkuotu sūriu ir sudėkite griežinėliais pjaustytus grybus. Kepti orkaitėje 30-40 min., kol pica gražiai apskrus. Papuošti petražolių lapeliais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)