Pica "Margarita"

Perskaitytas kartų: 2953

Pica

Ingredientai

:

picos tešla (300 g)

šviežūs lupti pomidorai (500 g) arba konservuoti lupti pomidorai (440 g)

alyvuogių alieju (2 šaukštai)

svogūnas (1 vnt)

česnakai (1 skiltelė)

pomidorų padažas (3 šaukšteliai)

cukrus (0,5 šaukštelio)

smulkintas bazilikas (3 šaukšteliai)

druska ir pipirai

sūris (130 g)

bazilikas

Gaminimas

:

Supjaustykite pomidorus (jei šviežius). Užkaiskite ir įkaitinkite jame aliejų. Į sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite ant ugnies apie 30 minučių, kol masė sutirštės. Tešlą vienu šaukštu aliejaus. Ant tešlos tolygiai paskirstykite pomidorų įdarą.Sūrį supjaustykite plonais šiaudeliais. Uždėkite ant viršaus. Pabarstykite druska, pridėkite baziliko ir likusiu aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių).

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)