Pajūrio zrazai

Perskaitytas kartų: 5038

Pajūrio zrazai

Ingredientai

:

menkė (700 g)

virti džiovinti grybai (200-250 g)

smulkinti svogūnų laiškai (2 šaukštai)

kietai virti kiaušiniai (2 vnt)

džiuvėsėliai (2 šaukštai)

sviestas (2 šaukštai)

aliejus (2 šaukštai)

druska ir malti pipirai

Gaminimas

:

Paruoštą menkės filė sumalti mėsmale, pasūdyti, įberti pipirų, išmaišyti ir suformuoti paplotėlius. Įdarui grybus susmulkinti, pakepti svieste, sumaišyti su laiškais ir kapotais kiaušiniais. Ataušintą faršą dėti ant , suformuoti zrazus, pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti aliejuje. Tiekti su daržovėmis arba virtais ryžiais.

šaltinis: žurnalas "Gardu"

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)