Pajūrio zrazai

Perskaitytas kartų: 4970

Pajūrio zrazai

Ingredientai

:

menkė (700 g)

virti džiovinti grybai (200-250 g)

smulkinti svogūnų laiškai (2 šaukštai)

kietai virti kiaušiniai (2 vnt)

džiuvėsėliai (2 šaukštai)

sviestas (2 šaukštai)

aliejus (2 šaukštai)

druska ir malti pipirai

Gaminimas

:

Paruoštą menkės filė sumalti , pasūdyti, įberti pipirų, išmaišyti ir suformuoti paplotėlius. Įdarui grybus susmulkinti, pakepti svieste, sumaišyti su svogūnų laiškais ir kapotais kiaušiniais. Ataušintą faršą dėti ant paplotėlių, suformuoti zrazus, pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti aliejuje. Tiekti su daržovėmis arba virtais ryžiais.

šaltinis: žurnalas "Gardu"

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)