Pajūrio zrazai

Perskaitytas kartų: 4934

Pajūrio zrazai

Ingredientai

:

menkė (700 g)

virti džiovinti grybai (200-250 g)

smulkinti svogūnų laiškai (2 šaukštai)

kietai virti kiaušiniai (2 vnt)

džiuvėsėliai (2 šaukštai)

sviestas (2 šaukštai)

aliejus (2 šaukštai)

druska ir malti pipirai

Gaminimas

:

Paruoštą menkės filė sumalti mėsmale, pasūdyti, įberti pipirų, išmaišyti ir suformuoti paplotėlius. Įdarui grybus susmulkinti, pakepti svieste, sumaišyti su svogūnų ir kiaušiniais. Ataušintą faršą dėti ant paplotėlių, suformuoti zrazus, pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti aliejuje. Tiekti su daržovėmis arba virtais ryžiais.

šaltinis: žurnalas "Gardu"

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)