Paellia lietuviškai
Ingredientai
:
ryžių (1 pakelis)
krevičių (100 g.)
paprika (1 vnt.)
svogūnas (1 vnt.)
Chorizo dešros (200 g.)
bazilikų
čiobrelių
druskos
pipirų
pievagrybių (100 g.)
Gaminimas
:Ryžius išverdame. Ant keptuvės su sviesto pakepame svogūnus, chorizo dešrą, smulkiai pjaustytą papriką, grybukus, beriame prieskonius ir išmaišome. Tada dedame išvirtus ryžius,
krevetes, pamaišome ir pakepame apie 10 min. Skanaus!
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Karštieji patiekalai
- Košės
|
Ispaniški patiekalai
|
Kruopos
- Ryžiai
|
Žuvis, jūros gėrybės
- Krevetės
|
Kita mėsa
- Dešra
|
Daržovės
- Grybai
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.